Cofidis webshop hitel kalkulátor

Cofidis webshop hitel kalkulátor

Termék ára:

Ft

Önrész:

Ft

Hitel összege:

Ft

Futamidő:

Biztosítás:

Extra biztosítás: 70 éves korig, hitelfedezeti biztosítás haláleset, teljes és végleges munkaképesség-csökkenés, ideiglenes teljes keresőképtelenség, munkanélküliség esetén
Törlesztő összeg:
0 Ft/hó
THM:
Kamat:
A hitel teljes díja:
A fizetendő teljes összeg:
Törlesztő összeg biztosítás nélkül:
Törlesztő összeg Szimpla biztosítással:
Szimpla biztosítás havi díja:
Törlesztő összeg Extra biztosítással:
Extra biztosítás havi díja:
Törlesztő összeg Silver biztosítással:
Silver biztosítás havi díja:
Igényeljen Hitelfedezeti biztosítást Cofidis Webshop Hitele mellé, hogy védelmet nyújtson olyan esetekben, amikor a kölcsön visszafizetése problémát jelent! Segítségével a biztosító átvállalja majd az idöszaki vagy teljes törlesztést, így elkerülheti a fizetésképtelenség okozta kellemetlenségeket. A Cofidis a Hitelfedezeti biztosítás 3 módozatát (Extra, Szimpla, Silver) ajánlja Önnek.
Részletek
Reprezentatív példa

"Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 47 429 Ft, referencia THM: 8.8%, futamidő: 36 hónap hónap, hitelkamat(fix): évi 8.8%, teljes visszafizetendő összeg: 1 707 444 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 207 444 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A UNITED TRADING KFT a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el."